Kevad 2019 Räägime toidust -loengud
12.2. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Vastutustundlik lihatootmine
Loengu teemaks on lihatootmine Soomes, loomade heaolu silmas pidades. Loengu läbiviijaks on firma Atria veterinaar Taneli Tirkkonen. Atria on Soomes antibiootikumidevaba lihatootmise teerajaja. Atria perefarmi antibiootikumidevaba sealiha tootmine hõlmab 78 sigalat.
Loeng toimub Soome keeles.
- 19.00-20.00 Kooslekusaal tekil 6
- esineja: Atria
9.4. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Kõik maitseainetest ja maitsestamisest
Koostööpartner Meira loengul kõneleb Aki Wahlman maitsestamisest. Saame kuulda muuhulgas maitseainete kvaliteedist, säilimisajast ja nende töötlemisest. Kaasa saab ka veidi teadmisi kohvist, sest Lasse Vidman viib läbi kohvikooli, kus teemaks külmad kohvid.
Loeng toimub Soome keeles.
- 19.00-20.00 Kooslekusaal tekil 6
- esineja: Lasse Vidman/Meira, Aki Walhman/Foody Allen
21.5.. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Vastutustundlik kalatootmine
M/S Finlandial süüakse Arvo Kokkose kalatooteid. Ettevõtte spetsialist kõneleb, mida tähendab vastutustundlik kalatootmine. Muuhulgas saab teada, mida tähendab kui taldrikul olev kala on sertifitseeritud.
Loeng toimub Soome keeles.
- 19.00-20.00 Kooslekusaal tekil 6
- esineja: Arvo Kokkonen