Küpsetatud toorvorstid ja hautatud kapsas
Küpsetatud toorvorstid sobivad suurepäraselt hautatud sinepikapsa lisandiks. Toitev hõrgutis valmib kiiresti ka suuremale seltskonnale.
Nii valmivad küpsetatud toorvorstid ja hautatud kapsas
Portsonid: | 6-8 |
Raskussaste: | Lihtne |
Valmistusaeg: | 45 min |
Gluteenivaba, ei sisalda soja, pähkleid, kanamuna ega kala/koorikloomi.
- 1 kapsas
- 2 dl koort
- 2 spl Dijoni sinepit
- 2 spl täisterasinepit
- 1 kg toorvorste
- Kaunistuseks peterselli ja rediseid
Viiluta kapsas, kuumuta suurel õlita pannil või kastrulis klaasjaks ning maitsesta soola ja suhkruga. Lase segul keeda kuni kapsavedelik on peaaegu täielikult haihtunud. Lisa seejärel koor ja mõlemad sinepid. Lase veel veidi podiseda, kuni kapsasegu muutub paksemaks. Kui segu tundub kuiv, võid lisada tilga koort. Küpseta vorstid. Serveeri vorste koos hautatud kapsaga ja kaunista lehtpeterselli ning rediseviiludega.