Maitsed merel -artiklid
Menüü Merelt linna on täis lõikusande
Buffet Eckerö toob sügisel merelt linna valiku hooajalisi ande ja maitseid. Alusta oma maitsenaudingute teekonda koos traditsiooniks saanud kalamarja ja tervete krevettidega ka sojakastmes lõhesashimi, kuumsuitsulesta ning sinikarbisalatiga...
Maitsvaimad kalaroad leiate saarestiku menüüst
Buffet Eckerö suvine saarestiku menüü on pungil täis kalahõrgutisi, värskeid salateid ja muid tuttavaid saaremaitseid...
Talvedelikatessid Eckerö Buffet's
Keset külma talve kaetakse laud soojendavate hõrgutistega nii eelroogadeks kui suus sulavateks magustoitudeks...
Pühadeaja maitsvaimad palad serveeritakse Rootsi lauas
Buffet Eckerö pühadelaud on kaetud jõulumaitsetega...
Jahinädalad pakuvad hooajamaitseid!
Buffet Eckerö jahinädalad viivad Sind maitseekskursioonile metsa...
Vastutustundlik kalandus
Vastutustundlikku kalamajandust ja merealade heaolu peab Arvo Kokkoneni kalatoodete hulgifirma oma tähtsaimaks väärtuseks...
Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel
Meira kohvi ja maitseaineid iseloomustavad kvaliteetsed toorained...
Kevadiselt värsked maitsed Buffet Eckerö's
Kevadsuvised värsked maitsed on vallutanud Buffet Ecker...
Planeedi puhtaim liha
Puhas ja antibiootikumivaba liha on Atria südameasjaks ning pika arendustöö tulemus...
Kevad 2019 Räägime toidust -loengud
Tule reisi ajal kaasa kuulama kõigile avatud Räägime toidust -loenguid, mis toimuvad laeva koosolekutekeskuses...