Peakokk avaldab: soositumad road Buffet Eckerös
MS Finlandia peakokk Tuomas Sillanpää paljastab, millised Buffet Eckerö road olid meie klientide lemmikud 2018. aastal. Buffet Eckerö menüü vahetub aastas seitse korda ning igast ühest neist on klientidel tekkinud omad lemmikud. Ka hommikusöögimenüüs on reisijatel omad kindlad soosikud. Kas ka sinu lemmikroog on lemmikute nimekirjas? Tutvu selleaastase menüüga siit.
Buffet-laua üldlemmikud
Külm laud
- graavi- ja suitsukalad
- terved krevetid
- kalamari
Sooja laua söögid
- käsitsi valmistatud laeva lihapallid
- lõheroad vastavalt hooajale
Magustoidud
- erinevad versioonid šokolaadivahust
- pannacottad, jäätised ja küpsetised
Soositumad road erinevatest menüüdest
Talvedelikatessid
- suitsune põhjapõdra-mousse mustal leival
- räimepihvid ja ürtidega maitsestatud hapukoorekaste
- õunaküpsetis vaniljevahuga
Tänavatoit
- kreveti-nuudlisalat hoisin kastmega
- jaapanipärased Tsukune kanalihapallid
- minipannkoogid
Kevade maitsed
- kreveti- ja Caesari salatid
- mädarõikane härjarind Madeira kastmega
- šokolaadikook maasikatega
Saarestiku menüü
- suitsetatud räimed
- põrsaribid laeva BBQ-glasuuri või grillõliga
- maasika šarlotte
Merelt linna
- riivitud nuikapsa salat
- ise tehtud ja paneeritud krevetikook tšilli-hollandi kastmega
- muraka-pannacotta
Jahimehelaud
- üliküps hirvepraad jõhvika-cumberlandi kastmega
- põhjapõdramaks
- valgešokolaadi-astelpajumousse
Pidulaud
- täidetud munad majoneesi ja krevettidega
- jõulusink
- käbikook
Hommikusöök
- peekon
- munapuder
- pannkoogid
- lõhe-kartulisalat
Kas sa teadsid?
- Hommikusöögilauas süüakse aastas umbes 16 000 kg peekonit.
- 2018. aastal küpsetati klientidele üle 2000 kg jõulusinki.
- Buffet Eckerös pakutavast söögist umbes 80-protsenti valmib laeva oma köögis.
- Menüüs on alati eriroad.