Maitsed merel - räägime toidust


MS Finlandia koosolekute saalis toimuvad tasuta loengud koguvad rohkelt pealtvaatajaid nii reisijate kui laeva personali hulgast.
Tule sinagi kuulama tuntud Soome toiduekspertide põnevaid loenguid - räägitakse toidust, serveerimisest ja laua katmisest. Loengud on tavaliselt Soome keeles, ilma tõlketa.
-
Vastutustundlik kalandus
Loe lisaksVastutustundlikku kalamajandust ja merealade heaolu peab Arvo Kokkoneni kalatoodete hulgifirma oma tähtsaimaks väärtuseks. -
Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel
Meira kohvi ja maitseaineid iseloomustavad kvaliteetsed toorained.
Loe lisaks -
Planeedi puhtaim liha
Loe lisaksPuhas ja antibiootikumivaba liha on Atria südameasjaks ning pika arendustöö tulemus. -
Kevad 2019 Räägime toidust -loengud
Loe lisaksTule reisi ajal kaasa kuulama kõigile avatud Räägime toidust -loenguid, mis toimuvad laeva koosolekutekeskuses.
-
Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!
Veini ja juustude sobitamisest rääkides mõeldakse enamasti punase veini ja viinamarjade või soolaküpsiste peale. Õnnestunud maitseelamus tekib enamasti aga hoopis mõne muu teguri – näiteks kihiseva joogi, juustu ja pähklite koosmõjul!
Loe lisaks