Maitsed merel - räägime toidust

MS Finlandia koosolekute saalis toimuvad tasuta loengud koguvad rohkelt pealtvaatajaid nii reisijate kui laeva personali hulgast.

Tule sinagi kuulama tuntud Soome toiduekspertide põnevaid loenguid - räägitakse toidust, serveerimisest ja laua katmisest. Loengud on tavaliselt Soome keeles, ilma tõlketa.

  1. Vastutustundlik kalandus

    Vastutustundlik kalandus

    Vastutustundlikku kalamajandust ja merealade heaolu peab Arvo Kokkoneni kalatoodete hulgifirma oma tähtsaimaks väärtuseks.
    Loe lisaks
  2. Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Meira kohvi ja maitseaineid iseloomustavad kvaliteetsed toorained.

    Loe lisaks
  3. Planeedi puhtaim liha

    Planeedi puhtaim liha

    Puhas ja antibiootikumivaba liha on Atria südameasjaks ning pika arendustöö tulemus.
    Loe lisaks
  4. Kevad 2019 Räägime toidust -loengud

    Kevad 2019 Räägime toidust -loengud

    Tule reisi ajal kaasa kuulama kõigile avatud Räägime toidust -loenguid, mis toimuvad laeva koosolekutekeskuses.

    Loe lisaks
  5. Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustude sobitamisest rääkides mõeldakse enamasti punase veini ja viinamarjade või soolaküpsiste peale. Õnnestunud maitseelamus tekib enamasti aga hoopis mõne muu teguri – näiteks kihiseva joogi, juustu ja pähklite koosmõjul!

    Loe lisaks